top of page
Blije vrouwen.png

Berteld Kok
volgt de lessen online

In de danslessen van Maria leer ik hoe ik mijn vrouwelijke energie kan versterken, op een speelse en sensuele manier. Wat een rijkdom schuilt er in het helemaal vrouw mogen zijn! En wat is het heerlijk om daar Maria als voorbeeld bij te hebben; met haar schoonheid, speelsheid, sensualiteit, vrouwelijke vrolijkheid, wijsheid en aanstekelijke lach zet zij mij aan en doet zij mij verlangen naar méér van deze kunstvorm!

stoere vrouwen (1).png

Christina

Dancing with Maria is pure pleasure! I dance with my two young daughters and together we are enjoying the inspiring music she chooses very much.

She explains the technique of the movements in a simple way.

With her passion and sensuality she motivates me and my daughters to surrender to the delightful femenine atmosphere.

Blije vrouwen roze.png

Renie

Ik begon ongeveer 15 jaar geleden met buikdansen, bij verschillende docenten, de laatste 2 jaren bij Maria. Haar lessen zijn werkelijk een unieke ervaring! Ze besteed veel aandacht aan de juiste houding, om blessures te voorkomen. Ook geeft zij veel uitleg over wat de bewegingen allemaal doen met je lichaam én geest. Daarnaast is Maria een hele warme en hartelijke vrouw en ze weet van elke les weer een feestje te maken.

vrouwen hand in hand (1).png

Laura

Lieve Maria,
Dankjewel voor de fantastische vrouwendans verjaardagsworkshop. Ik heb zo ontzettend genoten!! En energetisch precies wat ik bedoelde.

lady (2)_edited.jpg

Loes

Ik heb genoten van het dansen, de bewegingen, de blijheid en het vrije gevoel, heerlijk❣️❣️❣️ en, niet te vergeten, de vrije, blije manier waarop jij alles leidt zoals met alle gekke bekken, zo heerlijk en gezellig😄🤣🥳🤪💃😂

Happy curves (1).png

Margreet

Ik ben erg blij met de bellydancelessen van Maria.
Aanvankelijk had ik veel moeite om de techniek aan te leren. Maar ik merk dat ik steeds meer grip krijg op mijn lijf en dus op de bellydance techniek. Mijn lijf en energie gaan stromen. Ik voel me soepeler worden. Ik krijg meer bewustzijn in mijn bekkengebied. En last but not least; er wordt veel gelachen bij de lessen van Maria. Ze heeft een heerlijke directe manier van lesgeven, ongegeneerd en vrij. Dat maakt mij ook vrijer en blijer!
Ik heb me daarom weer ingeschreven voor de volgende reeks lessen.

lady (1)_edited.jpg

Saskia

Dansen bij Maria is waan-zinnig! Ik had géén idee waar ik aan begon, bellydance. Het is zoveel meer dan ik dacht.
Het is anders, het is bewegen vanuit jezelf, het is durven, het is voelen, het is moeilijk, het is subtiel, het is woest, het is lachten, het is (soms) frustrerend, het is vrij, het is héérlijk.
Dansen bij Maria maakt mij nog meer bewust wat je kan met je lijf. Voor mij is dit 10x beter dan een sportschool.
Maria daagt je op een enthousiaste, pure, nuchtere, uitdagende en heldere manier uit om helemaal in je lijf te zakken op een orientaalse traditionele manier.
Super energiek, proffesioneel en humoristisch. Groot, blond, indrukwekkend en práchtig!
Nieuwsgierig? Heb het lef om te komen dansen; iedereen heeft het recht om te durven! Écht een aanrader!

vrouw (1).png

Jacobijn

Dansen bij Maria is zó fijn! Ik voel een kracht in mij ontwaken waarvan ik nooit besefte dat ik die heb. Verbonden met mijn 'vrouw zijn' heb ik plezier en ik dans mezelf sterker  Enneh, Maria is ook heel grappig, lief en oprecht. Een sterke bedding voor vertrouwen en waardering voor elkaar!

bottom of page