In de danslessen van Maria leer ik hoe ik mijn vrouwelijke energie kan versterken, op een speelse en sensuele manier. Wat een rijkdom schuilt er in het helemaal vrouw mogen zijn! En wat is het heerlijk om daar Maria als voorbeeld bij te hebben; met haar schoonheid, speelsheid, sensualiteit, vrouwelijke vrolijkheid, wijsheid en aanstekelijke lach zet zij mij aan en doet zij mij verlangen naar méér van deze kunstvorm!

Dancing with Maria is pure pleasure! I dance with my two young daughters and together we are enjoying the inspiring music she chooses very much.

She explains the technique of the movements in a simple way.

With her passion and sensuality she motivates me and my daughters to surrender to the delightful femenine atmosphere.

Berteld Kok
volgt de lessen in Bergen en online

Christina Poulaki
volgt de online lessen

Ik begon ongeveer 15 jaar geleden met buikdansen, bij verschillende docenten, de laatste 2 jaren bij Maria. Haar lessen zijn werkelijk een unieke ervaring! Ze besteed veel aandacht aan de juiste houding, om blessures te voorkomen. Ook geeft zij veel uitleg over wat de bewegingen allemaal doen met je lichaam én geest. Daarnaast is Maria een hele warme en hartelijke vrouw en ze weet van elke les weer een feestje te maken.

Lieve Maria,
Dankjewel voor de fantastische vrouwendans verjaardagsworkshop. Ik heb zo ontzettend genoten!! En energetisch precies wat ik bedoelde.

Renie Jansen
volgt de lessen in Bergen

Laura
deed mee aan een workshop

Ik heb genoten van het dansen, de bewegingen, de blijheid en het vrije gevoel, heerlijk❣️❣️❣️ en, niet te vergeten, de vrije, blije manier waarop jij alles leidt zoals met alle gekke bekken, zo heerlijk en gezellig😄🤣🥳🤪💃😂

Loes
volgt de online lessen