20210204_102805.jpg

Wie ik ben

Mijn naam is Maria Iwanna Schippers geboren in 1977, ik ben moeder van drie jonge kinderen en samen met hen en mijn man woonachtig in Bergen nh.

Mijn oudste vak is docent in de beeldende vorming, waarin ik sinds mijn studietijd het docentschap heb kunnen ontwikkelen.

Al vanaf mijn jeugd ben ik aan het dansen en met de tijd heb ik diverse vormen beoefend. Van volksdansen tot dansexpressie, van Ewe dans tot jazzballet, van salsa tot flamenco, tot ik ergens in 2009 voor het eerst de Godinnendans ontdekte bij Kaouthar Darmoni in Amsterdam.

Ik was meteen verkocht, voor mij is het dé combinatie tussen plezier hebben in het dansen, technisch uitgedaagd worden, de verbinding met mijn lichaam versterken, verbinden met andere vrouwen, en de goddelijkheid van onszelf en het leven vieren.

In 2018 werd ik een gecertificeerde beoefenaar en werd ik lid van de Global Divine9Dance Therapy® Practitioners-gemeenschap.

Mijn missie is om een ​​inspirator en motivator te zijn en The Art of Being Feminine te delen met zo veel mogelijk vrouwen! Zodat zij de mogelijkheid hebben blij en tevreden te zijn met hun lichaam en zich sterk te voelen in hun unieke vrouwelijkheid.


❤️Ik hoop dat deze dans dit ook voor jou kan betekenen, dus

LET'S DANCE!