top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMaria Iwanna

Divine 9 Dance

Bijgewerkt op: 23 feb. 2023

💃💃✨✨Come and dance with us✨✨💃💃

Dankbaar en opgewonden tegelijk kondig ik hier de Divine 9 Dance workshops aan die plaats zullen vinden in het Oude Badhuis in Alkmaar.

We gaan de diepte in en houden het luchtig tegelijk. Hoe kan dat?!!! Dat is nou de Divine9Dance en ik zal in de workshop een stukje theorie delen over deze methode van Kaouthar Darmoni.

Maar vooral en ten eerste zullen we DANSEN.

Dansen om je lekker in je lijf te voelen en vrijelijk te kunnen ademen, om contact te hebben met je gevoelens en fysiek sterker en soepeler te worden.

Deze Divine 9 Dance geeft je vreugde en ontspanning.

We dansen met betekenis. Niet zomaar schudden; schudden om los te laten. Niet zomaar borsten omhoog; borsten hoog om te zeggen met mij niet sollen! Niet zomaar wiegen; wiegen om je over te geven aan het ritme van je leven. Niet zomaar trillen met je billen; trillen om er schijt aan te hebben! Niet zomaar zuchten; zuchten om werkelijk te voelen. Niet zomaar glimlachen; glimlachen om de juiste informatie naar je hersenen te sturen. Niet zomaar zweten; zweten om plezier te hebben. En tot slot niet zomaar spelen; spelen om licht door het leven te bewegen.


Hoe ziet dat er praktisch uit?

De middagen bestaan kort samengevat uit delen, warming up, dansen, schrijven, pauzeren, dansen, delen, spelen, rusten en ontspannen. Daarin ontdekken we op een nuchtere manier de wilde vrouw, de sensuele vrouw en vieren we VROUW te zijn.


Nu ook los te boeken!

Zaterdag18 maart en/of 1 april van 13:00-17:00uur. Prijs voor 1 middag: €75,-

Bij boeking van beide middagen €120,-

Overmaken op NL87 TRIO 0320 1214 61 ten name van Maria Schippers. Het is een unieke ervaring en het zal je een blijer lijf geven, een lichter mens en krachtige vrouw maken!

Maria en Kim Nadinde Janson creëren samen een gezellige en veilige omgeving.

Maria is de docent. Kim is de gastvrouw.

Het gaat om jou en je lijf. Iedere vrouw is welkom ongeacht voorkennis of ervaring. Je wordt meegenomen in de dans op een eenvoudige en speelse manier.

Come and dance with us!

Divine 9 Dance

Dit is een methode ontwikkeld door professor in gender Kaouthar Darmoni. Zij heeft hiermee een brug geslagen van de oriëntaalse buikdans wijsheden naar de westerse vrouw. Wij kunnen deze dans nu inzetten voor onze fysieke gezondheid zowel als voor onze emotionele, mentale en spirituele gezondheid. Ook wel de geboorte- of de godinnendans genoemd.

Maria Iwanna is opgeleid door Kaouthar en geeft hier sinds 2018 les in.

128 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Met plezier deel ik met jullie de 💃AGENDA 2024💃

💃Leuke vrouwen💃 Het is elk nieuw seizoen weer puzzelen met data. Voor mij een glimp in de toekomst en élke keer smaakt het naar meer dat lesgeven en dansen met jullie! Het blijft mij verbazen hoe de

Comments


bottom of page